Las pizzas y los activos de conocimiento

Comparte:

About the Author: Joaquim Carbonell

Sóc soci director de Neos i representem Knoco www.knoco.com a Espanya.
Treballem acompanyant a les organitzacions en processos de millora a través de la gestió del coneixement i l'aprenentatge de les persones. Desenvolupem la nostra feina compartint coneixements i experiències i acompanyant a les persones en l'elecció del millor camí per a la seva millora professional i de la seva organització.
He desenvolupat la meva experiència professional com a directiu de l'àrea comercial i de màrqueting d'empreses del sector serveis durant 9 anys.
Des de 1999, treball en desenvolupament de projectes relacionats amb l'aprenentatge de les persones i la millora de les organitzacions.
He treballat, col·laborant com a consultor extern, per a diferents àrees funcionals de l'empresa: direcció general i gerència, recursos humans, direcció comercial i màrqueting i l'àrea de gestió de la qualitat.

1 comentari

  1. LUIS MANUEL CRUZ CANARIO

    Mil gracias por tus excelentes aportes. Relacionado con la paradoja de la pizza, estoy totalmente de acuerdo con la organización, clasificación, almacenamiento y puesta de forma visible y de fácil acceso “del conocimiento” a todos los miembros de la organización que deseen tener acceso al mismo y poder generar innovación y ventajas competitivas de la misma. Enhorabuena.

Comments are closed.